Vi du öka lönsamheten?

White-divider.png

Vi problemformulerar och hittar lösningar.

FRÅN KOSTNAD TILL INTÄKT.

Målet med marknadsföring är inte snygga reklamfilmer eller tunga strategidokument. Målet är att öka din försäljning.

blue_line.jpg

Målet med all marknadsföring är ökad försäljning. För att leverera resultat är det viktigt för oss att se över helheten i säljprocessen. Hur får du in leads, hur kvalificerade är de och vad kostar de? Det handlar om att våga ställa frågor, formulera problem och se lösningar. Och våga testa. Våra lösningar för marknadsföring kan vara komplexa och involvera allt från strategi till integration av system. De kan också vara enkla. Vad du behöver vet bara du.

blue_line.jpg

 

Icon.png

VERKTYG

Vi arbetar med flera olika verktyg för att skapa optimal affärsnytta för dig. Här är ett urval av de affärssystem, CMS, CRM och ERP-lösningar vi jobbar med för närvarande.

blue_line.jpg

undefined

ADOBE CREATIVE CLOUD

undefined

GOOGLE DOCS

undefined

JEEVES

undefined

SAP

undefined

EPISERVER

undefined

MICROSOFT DYNAMICS NAV

undefined

DYNAMICWEB

undefined

UMBRACO

SÅ GÖR VI

För att skapa affärsnytta för dig är vi med dig hela processen – från definiering av mål till utvärdering. Tillsammans slipar vi verktygen och skapa resultat som är tydliga och mätbara för din verksamhet. Vi är med dig från kostnad till intäkt.

White-divider.png

ANALYSERA

Vilka mål har du för din verksamhet - och vilka marginaler har du? Berätta för oss vart du vill nå. Tillsammans reder vi ut vad som ger affärsnytta och vad det får kosta. Vi föreslår en handlingsplan med tydliga avgränsningar och mål - och sen kör vi igång.

- Analys av marginaler, mål och affärsnytta
- Kostnader, avgränsning och prioritering
- Handlingsplan och tidsplan

UTFÖR

Vi tror på praktik snarare än överarbetade projektplaner på hundratals sidor. Med dagens digitala verktyg är det enklare än man tror att snabbt se vad som ger resultat och vad som inte gör det. Oavsett om du vill du ha konkret hjälp att producera innehåll eller mer övergripande projektledning för handlingsplanen så finns vi där när du behöver oss.

- Implementering av handlingsplan
Produktion av lösningar och innehåll efter behov
- Projektledning, kostnadskontroll och uppföljning av tidplan

UTVÄRDERA

Har vi följt planen eller ändrat riktning på vägen? Är resultatet som vi trott och önskat? Vi lämnar ingen kund utan svar eller resultat. Eftersom vårt mål är att förbättra dina affärer är utvärderingen en viktig del av vår process för nöjda kunder.

- Analys av kostnader i förhållande till resultat
Dokumentation och rapportering efter behov
- Fortsatta resultathöjande åtgärder