Vi är en ovanlig reklambyrå.

White-divider.png

Vi minskar kostnader och ökar försäljningen. 

VAD KAN VI TILLFÖRA?

Vårt mål är alltid att skapa mätbart värde för kunden.

blue_line.jpg

Vi som driver Skyhatt har praktisk erfarenhet från många andra branscher. Vi har jobbat inom offentlig verksamhet, inom finansbranschen, inom bygg och inom tjänstesektorn. Vi vet hur svårt  det är att faktiskt implementera projekt i en organisation så att det gör skillnad. Vi vet också hur viktigt det är att skapa mätbart värde som motiverar investeringen. Om du söker en byrå med trendigt kontor i innerstan ska du inte välja oss. Vi är en kommunikationsbyrå som själva jobbar efter klassisk lean production - att eliminera de delar i produktionsprocessen som inte skapar värde för slutkunden.

Skyhatt grundades 2003 av entreprenören Mark Nilsson och AD:n Tim Wilkinson efter flera års samarbete. Byrån specialiserade sig på konceptuell reklam, grafiskt formgivning och varumärkesutveckling. Skyhatt har arbetat med flera stora företag som Disney, Logitech och IKEA foundation men även med mindre kunder i varierande branscher.

Idag är Skyhatt den lilla byrån med den stora erfarenheten. Vi har kunskapen om kommunikationsstrategins grunder men också förmågan att sätta kunskapen i ett perspektiv som är relevant i dagens digitala mediavärld. Målet är att skapa verkligt värde för våra kunder.

I bolagskoncernen ingår fler företag som ger Skyhatt förmånen att testa de nyaste marknadsföringsverktygen i praktiken på egna bolag.Vi vill veta att det vi gör faktiskt fungerar innan vi säljer det till våra kunder. Praktik före teori alltså.

blue_line.jpg

 

Icon.png