Skjuter du möss med hagelbössa?

White-divider.png

Lägg rätt resurser på rätt kunder.

 

BRA MARKNADSFÖRING DRAR IN KUNDEN.

All kommunikation arbetar tillsammans för att dra kunder till ditt företag. Vi ser helheten och justerar delarna för ökad försäljning via digitala medier.

blue_line.jpg

Vi är proffs på att se marknadsföring ur ett lönsamhets- och försäljningsperspektiv. Det betyder att de tjänster vi erbjuder är inriktade på konkreta åtgärder som ger mätbara resultat. Men vi tror också på att all kommunikation arbetar tillsammans för att dra kunder till ditt företag. En bra digital strategi innehåller många delar - från ett tydligt positionerat varumärke till rätt innehåll på sociala medier och en säljande webbsida.

blue_line.jpg

 

Icon.png

VAD VI GÖR?

Vi ser helheten i dina affärer och justerar delarna för ökad försäljning via digitala medier. Vårt mål i allt vi gör är att öka din försäljning och ge dig konkret återbäring på din investering.

White-divider.png

  

MARKNADSFÖRING

Skyhatt erbjuder hela paletten i marknadsmixen – från enkla banners till skräddarsydda digitala marknadsföringslösningar och e-commerce. Vi ser också över er säljprocess och föreslår lösningar för att öka effektiviteten och sänka kostnaderna.

- Digitala marknadslösningar
- Displayannonsering
- Sökmotorsoptimering
- Trafikoptimering
- Automatisering av säljprocess
- Mätning av kontakt- och konverteringskostad

STRATEGI

Vi hjälper till att profilera dig online och skapa strategier för olika typer av innehåll. Digital marknadsföring handlar om att förstå, anpassa och värdera insatser online. Vi hjälper dig även med att slipa grundläggande strategier för varumärke och kommunikation.

- Content strategy
- Digital strategy
- Varumärkesstrategi
- Branding
- Social media strategy
- Kommunikationsstrategi
- Kampanjstrategi

PRODUKTION

Vi producerar allt från texter på din webb till hela e-handelssajter och nya grafiska profiler. Vår utgångspunkt är alltid behov och lönsamhet.

- Content management
- Bild & rörlig media
- E-handel/E-commerce
- Webbdesign
- Webbutveckling
- Grafisk formgivning
- Integreringar med ERP/Affärssystem
- Integreringar med API'er
- Systemutveckling i .NET
- Systemutveckling i .PHP
- Databasdesign (SQL)